Respect; een samenwerking tussen DZOH en Oldenburger Fritom

Publicatie datum: 10-04-2014


“Oldenburger Fritom is sinds een aantal jaren hoofsponsor bij voetbalvereniging DZOH (Drentse Zuid Oost Hoek). Oldenburger|Fritom is nauw betrokken bij sport in zijn algemeenheid, maar richt zich hierbij met name op de jeugd, onze toekomst. Recent zijn Oldenburger|Fritom en DZOH de samenwerking aangegaan om de jeugd van DZOH spelenderwijs bewust te maken van hoe belangrijk het is om je respectvol en sportief  op en om het veld te gedragen.

DZOH vindt respect voor elkaar zeer belangrijk. Dit heeft geleid tot het opstellen van een aantal regels en afspraken waardoor invulling wordt gegeven aan respect voor elkaar.

Belangrijkste afspraken daarbij zijn dat bij thuiswedstrijden van de D-pupillen, de C-, B- en A-junioren en de senioren, de spelers elkaar en de scheidsrechters, een hand geven en hen succes wensen. Na afloop van de wedstrijd worden de tegenstanders en de scheidsrechter door hen bedankt voor de wedstrijd door middel van een handdruk.

Oldenburger|Fritom heeft de hoofdtrainers van alle DZOH jeugdteams voorzien van nieuwe club-trainingspakken en -winterjassen, met hierop prominent het woord “Respect” gedrukt.

Een mooie samenwerking waarbij sport en het zakenleven elkaar succesvol gevonden hebben.