Oldenburger|Fritom finalist TLN verkiezing 2014

Publicatie datum: 14-10-2013

Oldenburger|Fritom finalist TLN verkiezing 2014 “Creatief Ondernemerschap”

 

Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft de finalisten voor de TLN Ondernemersprijs 2014 bekend gemaakt. Met deze prijs vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Een finaleplaats voor de prestigieuze prijs is het resultaat van een selectieproces met als speciaal jaarthema ‘Ondernemerschap: terug naar de basis’. De TLN Ondernemersprijs wordt op zaterdag 23 november 2013 tijdens het jaarcongres van TLN uitgereikt.

Dit jaar gaat de prijs naar bedrijven in de sector transport en logistiek met uitzonderlijke prestaties op het vlak van ondernemerschap. Voor veel bedrijven lag de focus de afgelopen jaren op overleven en minder bij nieuwe ontwikkelingen en trends. Deze periode heeft veel gevraagd van het ondernemerschap. Toch blijkt dat met creatief ondernemen bedrijven een belangrijke sleutel in handen hebben om in tijden van crisis succesvol te kunnen concurreren. De finalisten van dit jaar tonen aan dat zij met behulp van creatief ondernemen en te innoveren, er in slagen om zich succesvol staande te houden in een moeilijke markt.

Wij zijn trots en verheugd u te kunnen berichten dat Oldenburger|Fritom één van de drie finalisten in de categorie middelgroot is.

Oldenburger|Fritom kent het systeem van Continuous Improvement. Het structureel optimaliseren en verbeteren van onze bedrijfsprocessen met als resultaat een betere  dienstverlening  aan onze relaties. Om deze reden werken wij sinds een aantal jaren op basis van Coachend Leiderschap. Hiermee begeleiden wij onze medewerkers in hun voortdurende ontwikkeling. Waarbij zij kritisch meekijken naar en meedenken over, onze dagelijkse processen.

In 2010 mocht Oldenburger|Fritom de TLN Ondernemersprijs in ontvangst nemen met als thema Klantgerichtheid en nu zijn we weer genomineerd. Een mijlpaal, die we gezamenlijk bereikt hebben. Wij bedanken onze medewerkers voor hun betrokkenheid, hun inzet en hun steeds weer kritische maar positieve feedback. En last but not least, bedanken wij onze opdrachtgevers voor hun jarenlange vertrouwen in onze organisatie.