Oldenburger|Fritom ontvangt Graydon Financieel Gezond Award 2014

Publicatie datum: 08-10-2014

Oldenburger | Fritom heeft de financieel gezond award van Graydon gekregen

Oldenburger|Fritom ontvangt Graydon Financieel Gezond Award 2014

 

Ieder jaar reikt Graydon de Financieel Gezond Award uit. Een prijs voor Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen. De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon en gebaseerd op omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ kan noemen. Met gepaste trots kunnen we hierbij melden dat Oldenburger|Fritom volgens Graydon in deze top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat we de Graydon Financieel Gezond award hebben ontvangen!

Verantwoord zaken doen

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken. In de huidige economie is dat een geruststellende gedachte.