Oldenburger|Fritom genomineerd voor prestigieuze High Growth Award

Publicatie datum: 01-11-2010

Oldenburger|Fritom is één van de 35 genomineerden voor de High Growth Awards 2010, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio.

Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, PwC en vakblad bizz. Op 23 november 2010 worden de winnaars in Theater De Flint te Amersfoort bekend gemaakt.

Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar aanzienlijke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt oa beoordeeld op het ondernemersprofiel,de voorbeeldfunctie,financiële gezondheid of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers.

Onlangs werd Oldenburger|Fritom voor de derde keer op rij genomineerd voor de FD Gazellen Award. Met een gemiddelde groei van 57% over de laatste 3 jaar.

Bij Oldenburger|Fritom staat het bieden van de beste logistieke oplossing voor de klant centraal. Daarnaast liggen de verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo laag mogelijk in de organisatie.

Oldenburger|Fritom werkt voor 2010 met een begroting van 25 Miljoen. Bij het bedrijf werken er 80 medewerkers direct en nog eens 80 medewerkers indirect. Daarnaast beschikt het over 30000 m2 warehousing faciliteiten.Het klantenbestand bestaat oa uit Honeywell, AAF Europe, Avebe en Smurfit Kappa.

Het bedrijf is onderdeel van de Fritom Group waar oa. TGN |Fritom (Zwolle)en VTK|Fritom (Winschoten ) ook toe behoren. De Fritom Group behoort tot de top 25 van logistiek dienstverleners in Nederland . Eerder dit jaar won de Fritom Group de prestigieuze prijs best managed companies.