Oldenburger|Fritom wint FD Gazellen Award 2011

Publicatie datum: 01-11-2011

De logistiek dienstverlener uit Veendam heeft voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award (2011) gewonnen. De FD Gazellen Awards, een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.

De snelste groeiers per omzetklasse en provincie worden beloond met de Gouden FD Gazellen. Ook worden er dit jaar een aantal nieuwe prijzen uitgereikt, waaronder die van de meest innovatieve FD Gazelle en van de FD Gazelle die zich afgelopen jaren onderscheiden heeft in het gebruik van social media.

Om voor een FD Gazellen Award in aanmerking te komen moet de omzetgroei van een onderneming (in euro’s) over de afgelopen drie jaar minimaal 20% bedragen en de omzetgroei mag in die periode niet zijn onderbroken. Ook mag er geen negatief resultaat zijn geboekt over het laatste jaar. Er zijn dit jaar 230 bedrijven in geheel Nederland met een omzetgroei van gemiddeld 20% of meer over de afgelopen 3 jaar. “We zijn trots op deze unieke prestatie zeker in onze bedrijfstak Transport & Logistiek”, aldus algemeen directeur René Dale.

Bij Oldenburger|Fritom staat de beste logistieke oplossing voor de klant centraal. Naast de vestiging in Veendam beschikt Oldenburger|Fritom over een operatie in Tatabanya ( Hongarije). Er werken 100 medewerkers en het klantenbestand bestaat o.a. uit: AAF Europe, Avebe, Honeywell en Eskaboard. Oldenburger|Fritom is onderdeel van Fritom Logistic Solutions.