Fritomnieuws

Onze collega's van en voor de toekomst

Publicatie datum: 05-02-2019

Gedreven door interesse en nieuwsgierigheid trotseerden vele studenten afgelopen week het winterweer om meer te weten te komen over werken in de logistiek. Oldenburger|Fritom nam weer deel aan de VMBO Carrousel en was vertegenwoordigd bij de open dagen van Noorderpoort. Daarnaast bezochten studenten ons in Veendam op onze Marketing & Sales themadag.

lees verder »

Oldenburger|Fritom logistiek partner Top Dutch Solar Racing

Publicatie datum: 05-02-2019

Oldenburger|Fritom is de trotse logistieke partner van Top Dutch Solar Racing. Dit Noord-Nederlandse studententeam neemt in oktober deel aan de beroemde Bridgestone World Solar Challenge met een zelf ontwikkelde en gebouwde zonneauto. Deze race – waarbij duurzame innovaties centraal staan – voert studententeams van over de hele wereld door de outback van Australië.

lees verder »
Fritom gaat voor de Familiebedrijven Award 2019

Fritom gaat voor Familiebedrijven Award

Publicatie datum: 29-01-2019

Fritom is een van de 7 genomineerden voor deze award. Het was 22 januari jl. dan ook een spannende dag voor ons. Op die avond kregen de genomineerden namelijk tijdens een door ABN AMRO georganiseerd diner bij Circl in Amsterdam, de gelegenheid om middels een aansprekende pitch de jury te imponeren. Voor Fritom was de eer aan bestuursvoorzitter Arnold de Jong om in drie minuten de jury ervan te overtuigen dat Fritom een serieuze kandidaat is voor de Familiebedrijven Award 2019. Of we een van de finalisten zijn? Dat blijft nog even spannend. Nieuwsgierig naar de pitch van Fritom? Klik dan op onderstaande video.

lees verder »