Business Partner FC Emmen

Publicatie datum: 17-07-2019

Oldenburger|Fritom mag zich met trots Official FC Emmen Business Partner noemen. Op 16 juli 2019 werd het vernieuwde partnership tussen FC Emmen en Oldenburger|Fritom ondertekend door Ben Haverkort en René Dale. Oldenburger|Fritom is al jarenlang sponsor van FC Emmen en onlangs spraken beide partijen de wens uit om deze succesvolle samenwerking te intensiveren.

De reden is de gezamenlijke ambitie om in de regio Zuidoost-Drenthe een structurele bijdrage te leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). FC Emmen doet dit vanuit Stichting Naoberschap United en in het beleid van de Fritom Logistic Solutions Group staat duurzaam ondernemerschap centraal. Daarnaast delen beide partijen een nuchtere no-nonsense mentaliteit waarbij de MVO-doelen zonder poespas gerealiseerd worden. Kortom, de perfecte match om samen de handen ineen te slaan.

 

Om het duurzame partnership extra te benadrukken zal Oldenburger|Fritom haar naam verbinden aan de business lounge van FC Emmen. De nieuwe loungenaam zal op 3 augustus a.s. bekend worden gemaakt, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van FC Emmen in het Eredivisie seizoen 2019-2020.