Teka

Logistiek is daarin een belangrijk fenomeen. TGN|Fritom is daarvoor onze partner voor warehousing en transport naar de klant. Dat doen zij al vele jaren voor ons, dat zegt veel.

‘De contacten met Zwolle zijn goed’

De Teka Groep is in meer dan 125 landen actief met het produceren, verkopen en leveren van huishoudelijke en professionele keukeapparatuur. Teka beschikt over 35 fabrieken en ruim 90 vestigingen in verschillende landen. In Nederland is het hoofdkantoor met showroom gevestigd in Hoofddorp. Van daaruit wordt de binnenlandse markt bewerkt met de merken Teka en Küppersbusch. Teka richt zich op het grootste marktsegment en het merk Küppersbusch wordt vooral in het topsegment afgezet. Beide merken worden verkocht via de professionele keuken vakhandel.

Logistiek is een belangrijk fenomeen

Edwin de Kok: ‘Er komt bij het hele keukenproces veel kijken. Vanaf het moment dat een keuken verkocht is, begint het eigenlijk allemaal pas echt. Dan moeten alle puzzelstukjes goed op elkaar afgestemd worden. Logistiek is daarin een belangrijk fenomeen. TGN|Fritom is daarvoor onze partner voor warehousing en transport naar de klant. Dat doen zij al vele jaren voor ons, dat zegt veel.

In Zwolle staat onze voorraad van het merk Teka. Uiteraard weten wij hier in Hoofddorp precies wat daar allemaal staat. De voorraadadministratie wordt nauwkeurig uitgevoerd, dat moet natuurlijk ook. Daar komen alle artikelen en apparatuur binnen. Zodra alles compleet is, vindt uitlevering plaats en zorgt TGN dat de nieuwe apparatuur bij de klant wordt afgeleverd. Dan pakken wij het weer op. Onze contacten met Zwolle, zoals we dat hier zeggen, zijn goed. We kennen weinig problemen en als die er zijn, worden ze goed en professioneel opgelost’.

Edwin de Kok
Manager Binnendienst

http://www.teka.com/