Oldenburger | Fritom Speler van het Jaar: Zilver voor Boersma en Eulderink

Publicatie datum: 10-03-2015

REGIO – Aan kop van de Oldenburger|Fritom Speler van het Jaar veranderde weinig. Zowel lijstaanvoerder Age Hains Boersma (SWZ Boso Sneek) als belager Frank Eulderink van Quick’20 haalde Zilver. Wonnen de Sneekers van de NEC-amateurs (3-4), de club uit Oldenzaal versloeg Achilles 1894 met 1-3.

Boersma en Eulderink staan respectievelijk op 31 en 29 punten. Heeft de leidende Fries zondag vrijaf, zijn concurrent haalt dan met Quick’20 thuis in tegen Alcides.
Toevalligerwijs incasseerde ook nummer drie Jan van Slooten (foto) dit weekend twee Zilveren punten. De Urker bracht zijn totaal op 26 punten. Met elk 22 punten delen Jacob Noordmans (ONS Boso Sneek) en Joël Amakodo (Achilles 1894) de vierde plaats. Beiden haalden afgelopen weekeinde Goud. René Hoen (FVC, zesde met 21 punten) verdiende een Bronzen punt. Jelle Wagenaar van ACV, Staphorster Martijn Brakke, Arjan Goorman en Burak Basut (beiden HSC’21) delen de zevende klassering (20 punten). Wagenaar en Brakke namen de Gouden Bal in ontvangst. Datzelfde gold voor Gersom Klok van HHC Hardenberg, Urker William de Boer (twee goals tegen SVZW) en Harkemase Boys-aanvalsleider Heine Uuldriks. Het trio staat evenals WKE’er Angelo Zimmerman (Bronzen Bal tegen AFC) en Lucas Nagel (Urk) op 19 punten. De keepers Ivan Landlust (ONS) en Bas van Wegen hebben 18 punten. De sluitpost van Alcides kwam zondag uit op Zilver.

Zaterdag en zondag inhaalprogramma

Komend weekend volgt een inhaalprogramma. De duels tellen mee voor diverse ronden van de Oldenburger|Fritom Speler van het Jaar. De 20e ronde van de spelersverkiezing van Tweenul.nl staat gepland voor zaterdag 21 en zondag 22 maart. De Speler van het Jaar gaat over 26 ronden.

Bekijk HIER de 19e speelronde.

Bekijk HIER de volledige ranglijst.