Oldenburger|Fritom ontvangt keurmerk T en L

Publicatie datum: 13-11-2013

Oldenburger|Fritom heeft het Keurmerk T en L op 7 november 2013 mogen ontvangen uit handen van Johan van Bergen, regioconsulent van TLN. Het Keurmerk is voor Oldenburger|Fritom een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande ISO certificeringen en is onderdeel van het continuous improvement programma, waarbij de  processen voortdurend worden verbeterd en geoptimaliseerd.

Om hoogstaande kwaliteit bij de keurmerkhouders te waarborgen, is het Keurmerk Transport & Logistiek gebaseerd op het bekende managementmodel van het INK. Dit model kent tien essentiële managementaandachtsgebieden waarop transportondernemingen worden getoetst.

Het verkrijgen van het Keurmerk gaat niet over één nacht ijs. De certificering vereist een solide voorbereiding, de nodige aandacht en een voortdurende bijsturing. Is het Keurmerk eenmaal behaald, dan volgt elke drie jaar een audit. Zo worden de naam en de waarde van het Keurmerk hoog gehouden. De voordelen:

Het keurmerk verbetert de bedrijfsvoering
Het keurmerk zorgt voor een duidelijke marktpositie
Het keurmerk verbetert het zakelijk inzicht van ondernemers
Het keurmerk laat zien dat een ondernemer serieus is over MVO

Met het verkrijgen van het Keurmerk T en L heeft Oldenburger|Fritom in samenwerking met haar medewerkers, weer een stap voorwaarts gemaakt in het continuous improvement proces.