Pyroll

Pieter Klungel is Manager Logistics and Backoffice bij Pyroll in Winschoten, Nederland.

“Slimheid en goed ondernemerschap zijn wat ons betreft dé kenmerken van Oldenburger|Fritom.”

Pieter Klungel — Manager Logistics and Backoffice, Pyroll

Voor Pyroll Netherlands BV, kortweg Pyroll geheten, is de logistieke dienstverlener de laatste schakel tussen het bedrijf zelf en haar afzetmarkt. Deze schakel is uitermate belangrijk voor Pyroll om haar eigen doelstelling te kunnen realiseren: de gemaakte klantafspraken nakomen. “Bij onze keuze voor een logistiek dienstverlener staat het streven naar een langdurige samenwerking altijd voorop. Wij zien Oldenburger|Fritom als uithangbord van ons bedrijf. Onze samenwerking is dan ook vooral gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen”, licht Manager Logistics en Backoffice Pieter Klungel toe.

Pyroll is sinds 2015 gevestigd in Winschoten en maakt deel uit van een Fins familiebedrijf. Het bedrijf profileert zich als hét service-snijcentrum voor de papier- en kartonindustrie. Naast de locatie in Winschoten heeft Pyroll Converting Oy ook vestigingen in Baienfurt (Duitsland), Stryków (Polen), Valkeakoski en Siltakylä (Finland).

Pyroll stelt haar diensten beschikbaar aan producenten over de hele wereld die snel en doeltreffend de Europese markt willen bedienen. Dagelijks verwerkt Pyroll in Winschoten hiervoor circa 450 ton karton dat uit Finland afkomstig is. Deze paperboard rollen versnijdt het bedrijf in kleinere rollen of vellen. Het ontstane halffabricaat blijft eigendom van de klanten. Met de service van Pyroll kunnen klanten zo meer differentiatie in hun aanbod aanbrengen.

“Omdat Pyroll zich als doel heeft gesteld om onze klanten succesvol te maken, hebben wij kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarbij heeft ons bedrijf een klantgerichte instelling en kennen wij een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Datzelfde geldt voor Oldenburger|Fritom. Reden waarom onze samenwerking al in 2008 tot stand kwam. Destijds met Winpac Netherlands BV, dat in 2015 door Pyroll Converting Oy is overgenomen.”

Pyroll vervult de laatste productiefase voor de eindgebruiker en daarom wil het bedrijf op minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau werken als haar opdrachtgevers. Oldenburger|Fritom heeft zich de afgelopen decennia opgewerkt tot de snelst groeiende logistiek dienstverlener met een duurzaam Europees transportnetwerk. Dit uitgebreide netwerk sluit ideaal aan op de doelstellingen van Pyroll.

Pieter Klungel – Manager Logistics en Backoffice, Pyroll:

“Door de samenwerking met Oldenburger|Fritom heeft Pyroll gekozen voor een stabiele partner waarmee onze doelstellingen zowel nu alsook op lange termijn gerealiseerd kunnen worden.”

Meer weten over ons duurzaam transportnetwerk?

Marienus van der Laan is Commercieel Manager bij internationaal logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom in Veendam.

Marienus van der Laan
Commercieel Manager

Oldenburger|Fritom

Veendam | Emmen | Schiphol-Rijk |Tatabánya (HU) | Bergamo (IT)

Certificeringen Oldenburger|Fritom

IATA
LOGO BREEAM
AEO Logo 598X598
ISO Logo Png Transparent
Mvo Prestatieladder4 Transparent
Transport En Logistiek
FSSC22000
Gmpplus Fsa Logo
Leanandgreen Logo