Technologies Added

“Innovatieve logistieke oplossingen die naadloos aansluiten op die van onze Shared Smart Factory.”

Rob Goossens — CEO, Technologies Added

Oldenburger|Fritom behartigt de totale supply chain voor Technologies Added en biedt hierbij innovatieve logistieke oplossingen. Naast geavanceerde productielogistiek betreft dit freight management op maat voor de partners van Technologies Added. “Om duurzame oplossingen in het Industry 4.0 tijdperk te kunnen bieden is een innovatieve logistieke partner onmisbaar. Vanuit een strategisch partnership met gedeelde belangen dragen we zo gezamenlijk bij aan nieuwe kennis en inzichten”, vertelt CEO Rob Goossens.

Technologies Added is de eerste Shared Smart Factory van Nederland en is gevestigd in het voormalig Philipspand op het Emmer industrieterrein. Samen met participatiemaatschappij Chezz Partners is hier begin 2018 een uniek concept voor de maakindustrie gelanceerd. De missie is om een thuisbasis te bieden aan MKB-bedrijven en startups die de regie in eigen hand willen houden zonder te investeren in een fabriekslocatie. In plaats daarvan worden innovatieve faciliteiten gedeeld die de basis vormen voor geavanceerde Industry 4.0 oplossingen. Door dichtbij de afzetmarkt te produceren neemt men tegelijkertijd de ecologische footprint in ogenschouw.

“Eind 2017 ging Technologies Added op zoek naar een gerenommeerde solution provider met een bewezen staat van dienst op het gebied van Smart Logistics. Kortom, een strategisch logistiek partner die zich voortdurend richt op innovatieve logistieke dienstverlening. Niet alleen qua productielogistiek maar ook qua behartiging van de totale logistieke keten van onze partners. Deze allround logistieke dienstverlener hebben wij in Oldenburger|Fritom gevonden.”

Met data als brandstof biedt Oldenburger|Fritom de partners van Technologies Added real-time orderinzicht en traceerbaarheid van zendingen. De data worden continu geanalyseerd om vervolgens in te zetten voor continuous improvement. Hierbij moet u denken aan voorraadoptimalisatie evenals een geavanceerde business analyse tool om relevante ordergegevens te analyseren. Door de combinatie van hoge standaardnormen en innovatieve ICT-faciliteiten behartigt Oldenburger|Fritom ook de totale webshopketen voor de partners van Technologies Added.

Als logistieke kennisorganisatie werkt Oldenburger|Fritom nauw samen met diverse onderwijsinstellingen in de regio. Samen met Technologies Added wordt zo ook op deze manier kennis gedeeld. Door het aanbieden van onder andere stageplekken en BBL-plekken krijgen collega’s van morgen ervaring met innovatieve logistiek in een Industry 4.0 omgeving.

Rob Goossens – CEO, Technologies Added:

“Doordat Oldenburger|Fritom zich net als Technologies Added richt op duurzame innovatie kunnen we onze partners Smart Logistics op maat bieden. Daarbij versterken we elkaar door zowel het delen van onze kennis en ons netwerk als het opdoen van nieuwe ervaringen.”

Informeer naar onze Smart Logistics oplossingen op maat

Frans Andeweg
Manager Algemene Zaken en Supply Chain

Oldenburger|Fritom

Veendam | Emmen | Schiphol-Rijk |Tatabánya (HU) | Bergamo (IT)

Certificeringen Oldenburger|Fritom

Oldenburger|Fritom is onderdeel van de Fritom Group