E-fulfilment Oldenburger Fritom

Webshops zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Ontwikkelingen op e-commerce gebied volgen elkaar dan ook in rap tempo op. Deze kunnen voor toenemende complexiteit zorgen. Oldenburger|Fritom ontzorgt haar klanten juist door het complete e-fulfilment proces uit handen te nemen. Van orderinvoer tot en met aflevering bij de eindklant: het wordt allemaal uitgevoerd volgens de hoge standaardnormen van Oldenburger|Fritom. Met de klantwens als uitgangspunt leveren wij ieder bedrijf een op maat gemaakte oplossing.

Via ons geavanceerde WMS is alle data direct online beschikbaar. Hierdoor is er altijd inzicht in onder meer het aantal (openstaande) orders per dag of week, de voorraadstatus en het gemiddelde aantal orderlijnen per order. Verder zijn er directe interfaces met alle pakketvervoerders, zodat de klant de laatste status altijd online via Track & Trace kan volgen.

 

Ook wanneer er sprake is van meerdere warehouses vindt aansturing via ons WMS plaats. Bijvoorbeeld wanneer voorraad in zowel winkel(s) als webshops gehouden wordt. Deze controlefunctie zorgt ervoor dat orders ook uitgeleverd kunnen worden als er op een van de warehouselocaties geen voorraad meer ligt.

 

Daarnaast is retourafhandeling een onmisbare schakel in e-fulfilment. Dit is bij Oldenburger|Fritom op een uiterst efficiënte manier ingericht: de benodigde stappen kunnen per product of per klant worden ingesteld. Dit scheelt tijd en bespaart kosten.

 

Ten slotte zorgt ons sterke Air & Ocean-netwerk, samen met onze expertise op douanegebied, voor een eenvoudige en snelle inslag en uitslag van producten. Bovendien zijn onze warehouselocaties streng beveiligd. Hierdoor zijn ze ontoegankelijk voor onbevoegden en liggen alle waardevolle producten veilig opgeslagen.

 

 

Ook geïnteresseerd in de E-Fulfilment services van Oldenburger|Fritom?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: we helpen u graag!

Dat kan via sales@oldenburgerfritom.nl

 

 

 

Klik hier  om een demonstratie te zien van de portal.

login: Oldenburger                  

wachtwoord: demo