Onze collega's van en voor de toekomst

Publicatie datum: 05-02-2019

Gedreven door interesse en nieuwsgierigheid trotseerden vele studenten afgelopen week het winterweer om meer te weten te komen over werken in de logistiek. Oldenburger|Fritom nam weer deel aan de VMBO Carrousel en was vertegenwoordigd bij de open dagen van Noorderpoort. Daarnaast bezochten studenten ons in Veendam op onze Marketing & Sales themadag.

In het kader van de VMBO Carrousel verwelkomde Oldenburger|Fritom 20 leerlingen van Winkler Prins en het Dollard College. Het programma bestond uit het meerijden op een vrachtwagen, heftruckoefeningen, een rondleiding en informatieverstrekking over vervolgopleidingen.

 

Onze collega’s Melvin van Zonneveld, Cor Klontje en Marienus van der Laan vertegenwoordigden Oldenburger|Fritom bij de open dagen van Noorderpoort. Melvin was vorig jaar zelf nog student bij Noorderpoort en liep stage bij ons. Inmiddels heeft hij een vast contract en ook ondersteunen we hem financieel bij zijn HBO-vervolgopleiding. Een uitgelezen voorbeeld van waar de samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven toe kan leiden.

 

Ten slotte waren maar liefst 42 derdejaars Noorderpoort studenten aanwezig op onze Marketing & Sales themadag. Naast een rondleiding was er een presentatie met onderwerpen als DESTEP-analyse, marketingmix en het belang van KPI’s.