Oldenburger|Fritom breidt uit: Food Grade Warehouse en FSSC 22000

Publicatie datum: 25-10-2017

Ook binnen de voedingsmiddelenlogistiek wil Oldenburger|Fritom zich onderscheiden door kwalitatief hoogstaande ketenregie. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een state-of-the-art Food Grade Warehouse. Deze geavanceerde ruimte biedt plaats aan maar liefst 7000 palletlocaties waarvan de eerste inmiddels gevuld zijn.

Met deze uitbreiding zetten we de volgende stap in ons totaalconcept op het gebied van Food Grade Logistics. Zo namen we eerder dit jaar onze multifunctionele verpakkingslijn in gebruik en beschikken we over diverse verwarmde opslagfaciliteiten. Real-time orderinzicht en traceerbaarheid in de keten worden verkregen via de fijnmazigheid van ons ERP-systeem.

 

Om een veilige opslag, handling en distributie van voedingsmiddelen te garanderen is Oldenburger|Fritom gecertificeerd volgens ISO 22000. Het FSSC 22000 certificaat is hier onlangs aan toegevoegd. Beide normen zijn gebaseerd op de HACCP-principes van de Codex Alimentarius. FSSC 22000 is een aanvulling op ISO 22000, met strengere eisen en maatregelen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Deze betreffen het eindproduct en alle productiehandelingen, zoals het omstorten van big bags in bulkwagens. Onze medewerkers zijn hierbij aanvullend getraind in het herkennen van potentiële risico’s. 

  

 

 Bent u geïnteresseerd in wat Oldenburger|Fritom voor u kan betekenen, heeft u een vraag, suggestie of een logistieke uitdaging voor ons? 
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: we helpen u graag!

Dat kan via sales@oldenburgerfritom.nl