Oldenburger|Fritom sponsort Bart Hol en Chris Kuiper

Publicatie datum: 17-04-2019

Veel topsporters kunnen er alleen maar van dromen, maar voor Bart Hol en Chris Kuiper werd het werkelijkheid. Tijdens de Special Olympics World Games in Abu Dhabi – van 14 t/m 21 maart – haalde Bart goud, zilver, brons én een vierde plek op het onderdeel zwemmen. Chris haalde op ditzelfde onderdeel maar liefst twee keer goud en twee keer een vierde plek.

Bij de Special Olympics World Games wordt een wereldpodium geboden aan sporters die een verstandelijke beperking hebben. Deze sporters zien dit grootse sportevenement als de kans van hun leven om hun inspirerende talent op wereldniveau te tonen. Daarnaast stijgen zij tijdens de World Games ook boven zichzelf uit qua zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

 

Sportsponsoring maakt een belangrijk deel uit van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom steunt Oldenburger|Fritom Bart en Chris graag in hun sportieve missie. In ditzelfde kader steunen we ook sportclubs die maatschappelijke projecten organiseren, zoals de Stichting Naoberschap United van FC Emmen.