Quality

De combinatie van de certificeringen zorgen voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Bovendien versterkt dit de synergie tussen de verschillende gebieden. Met behulp van een  kwaliteitsmanagementsysteem worden de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie gelegd om zo de betrokkenheid verder te vergroten

 

ISO 9001:2015 – Kwaliteit

ISO 9001 richt zich op het voldoen aan de verwachtingen van de klant, oftewel zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Hiervoor is het noodzakelijk dat de processen binnen een organisatie goed beheerst worden zodat risico’s worden geminimaliseerd en wordt voldaan aan de wettelijke eisen. Binnen Oldenburger|Fritom zijn alle processen zodanig ingericht dat de klanttevredenheid zeer hoog is. Dit wordt onder meer gemonitord via KPI’s.

.

Keurmerk Transport en Logistiek

Naast de verschillende ISO-certificeringen beschikt Oldenburger|Fritom ook over het Keurmerk Transport en Logistiek Nederland. Deze geldt specifiek voor logistiek dienstverleners. Op basis van tien verschillende managementaspecten wordt gekeken naar de kwaliteit van de organisatie. Het keurmerk maakt duidelijk dat Oldenburger|Fritom voldoet aan de hoge standaarden op het gebied van bedrijfsvoering, MVO-beleid, financiële prestaties, communicatie en stakeholdersmanagement. Hierdoor is ook voor de toekomst de kwaliteit gegarandeerd.

 

 

 

 

Master Black Belts – Lean Six Sigma

De supply chain van tegenwoordig wordt steeds complexer. Een groeiende vraag naar hoogwaardige dienstverlening met meer kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid vraagt om hoogwaardige kennis. Door de aanwezigheid van Master Black Belts is er diepgaande kennis en ruime ervaring aanwezig op het gebied van procesoptimalisatie. Naast een hogere kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden zo ook de kosten verlaagd. Zo zijn er diverse interfaces met systemen van klanten opgezet, voorraadoptimalisaties gerealiseerd, Kanban geïntroduceerd en is 5S geïmplementeerd.

 

IATA Member - Luchtvracht

De IATA is de overkoepelende organisatie voor luchtvaartmaatschappijen. Als erkend IATA Cargo Agent heeft Oldenburger|Fritom de rechtstreekse beschikking over de bekwaamheid en zekerheid van een wereldwijd erkend, en kwalitatief hoogwaardig, distributienetwerk via luchtvracht. In combinatie met status van Erkend Agent Luchtvracht waardoor zendingen veilig verklaard kunnen worden in Veendam en de mogelijkheid om douanedocumenten op te maken wordt op het gebied van luchtvracht een complete dienstverlening aangeboden.

IATA Luchtvracht Oldenburger Fritom